Varen

127printDe camping ligt aan een mooi vaarwater en u kunt uw eigen boot meebrengen naar de camping. Via een trailerhelling kunt u uw boot te water laten. We hebben ook enkele boten te huur:

Kano’s We verhuren enkele kleurrijke Bic Kano’s. Er zijn zowel eenpersoons als twee persoonskano’s beschikbaar. Vanaf de camping peddel je makkelijk naar Sneek, maar ook als u de andere kant op vaart zie je de prachtige Friese dorpjes (Scharnegoutum, Rien, Itens) en ervaar je de lieflijke natuur rondom de Zwette.

Met een sloep of kruiser  kun je makkelijk aanmeren bij onze camping . Neem je eigen boot me of informeer naar de mogelijkheid om een boot te huren.  Vanaf de camping vaar je in 10 minuten naar het centrum van Sneek. In ongeveer 15 – 20 minuten ben je op het Sneekermeer. Maar je kunt ook  naar Scharnegoutum, Rien, Itens, Bozum, IJlst, Balk, Heeg, Gaastmeer of een van de vele andere pittoreske dorpen en steden in Friesland varen.

PraamzeilenPraamzeilen Een van de

camping eigenaren, Jeljer Hoekstra, heeft enkele zomerseizoenen als maat mee op een Skûtsje in de IFKS race gezeild. Zelf zeilt hij graag op zijn boerenpraam, een moderne stalen platbodem, die is voorzien van een grootzeil en fok. Zijn praam ligt in de haven van Camping Pasveer. Op reservering is het mogelijk in groepen met hem te gaan zeilen op of rond het Sneekermeer. Bij mooi weer in het zomerseizoen organiseren we regelmatig een romantische avondcruise naar het Sneekermeer. Informeer naar de mogelijkheden als u met een groep zou willen zeilen. De schipper is altijd inclusief op deze boerenpraam.

10% KORTING BIJ JFT WATERSPORT!

Wil je toch nog een ander type zeilboot of valk huren? Of het Suppen onder de knie krijgen? Als je op camping Pasveer verblijft en bij JFT watersport je zeilboot, sloep of SUP-board huurt, krijg je direct 10% korting op de huurprijs. Het halen en brengen van de boot naar de camping is helemaal gratis.

www.jft-watersport.nl of bel (0515) 44 38 67