Sneekweek jongerenveld

Van SNEEK naar MEER..

De Sneekweek is een jaarlijks terugkerend zeil- en feestevenement. Sneekweek 2022 start op vrijdagavond 5 augustus 2022 en duurt tot 11 augustus.

Tijdens deze week zijn er elke dag zeilwedstrijden in verschillende categorieën op het Sneekermeer bij het starteiland.

Maar het is meer dan een zeilevenement. In de eerste helft van augustus worden veel verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd zoals een vlootschouw, muziekfestivals, braderieën, een grote kermis en nog veel meer. In de stad, op het meer maar zeker ook op onze camping is het dan altijd lekker druk en heel gezellig.

We maken enkele veldjes vrij waar grotere en kleinere groepen jongeren kunnen staan. Zo staan gezinnen niet tussen de groepen jeugd en vice versa. In seizoen 2022 is de groepsruimte in de Sneekweek beperkter dan voorheen, vanwege een herinrichting op de camping.

Wil je met een groep jongeren komen om de Sneekweek te vieren? Dan is het altijd noodzakelijk om vooraf te reserveren. Zonder reserveringsbevestiging vooraf is er in de Sneekweek geen plek.

Voorwaarden op het jongerenveld in de Sneekweek:

  • Aankomst vanaf 14:00 uur en vertrek voor 11:00 uur.
  • Bij vertrek na 11:00 uur wordt het gehele extra nachttarief in rekening gebracht.
  • Er zijn stroompunten beschikbaar. Kom je echter maar 1 of 2 nachten dan is het waarschijnlijk niet nodig om een stroompunt te reserveren. Voor het opladen van telefoons hebben we in de kantine stroompunten (gratis) beschikbaar.
  • We vragen bij aankomst van alle gasten op het jongerenveld om een geldig ID bewijs of paspoort te tonen. Iedereen van de groep moet zich dus bij aankomst eerst identificeren alvorens de camping op te gaan.
  • Bij aankomst bepalen wij op welke plaats je komt te staan. Dit is  afhankelijk van aantal personen en samenstelling van de groep.
  • Bij groepen vragen we een borg van € 100,- te voldoen bij aankomst.
  • Op al onze reserveringen zijn de Recron-voorwaarden van toepassing.

Wil je reserveren? Dat kan voor jongeren alleen in overleg!
Mail ons wat de samenstelling van de groep is (aantal jongens/meisjes en gemiddelde leeftijd).
Voor grote groepen en/of speciale wensen kun je natuurlijk ook altijd per telefoon contact met ons opnemen.
Je boekingswensen kunnen per mail of telefoon 0515 – 413 977 aan ons worden doorgeven.

29-06-2022

Ons jongerenveld is in de Sneekweek 2022 helaas al volgeboekt.

Misschien is dit ook iets voor je?