De Camping

Gezelligheid, ontspanning, gastvrijheid en volop vakantiegevoel op en rond het water, maar tegelijkertijd  op het platteland en dichtbij de stad.  Dat zijn de ingrediënten voor een gezellige vakantie aan de rand van Sneek, in het hart van waterrijk Zuidwest Friesland.  Op de camping bieden we volop keuze uit 75 ruime comfortabele kampeerplaatsen, maar er zijn ook kleurrijke blokhutten te huur en speciale verharde  plekken voor zware campers op doorreis. Speciaal voor tentkampeerders staan er verspreid over de camping picknicktafels. En voor de zogenaamde trekkers (zoals fietsers, wandelaars of kanoërs) hebben we speciale plekjes op het trekkersveld waar men in de morgen nog even lekker onder de bomen genieten om vervolgens weer fris op pad te gaan.  Er is keuze genoeg en altijd wel een plekje waar u zich thuis zult voelen. We zullen altijd ons uiterste best doen om u die plaats te geven waar u zich  het prettigst voelt.

 

voeten-in-tent-groot-web

De camping

  • ligt aan het water met een kleine jachthaven (waarin men ook kan zwemmen)
  • heeft moderne en schone sanitaire voorzieningen, uiteraard voorzien van warm water
  • biedt bij elke parkeerplek een eigen stroomaansluiting van 16 ampère
  • heeft een ruime parkeergelegenheid, maar ’s nachts geen overlast van auto’s op de camping
  • heeft een grote boerenschuur beschikbaar om uw fiets veilig te stallen en uw elektrische fiets op te laden
  • staat honden en katten toe, mits vooraf overlegd. Op de camping mogen ze aangelijnd blijven maar buiten de camping is volop plek om met ze te rennen en te spelen zonder lijn.
  • heeft geen eigen campingwinkel, maar op minder dan 1 km afstand vind u meerdere grote supermarkten om uw boodschappen te kunnen doen.

U bent natuurlijk altijd van harte welkom om vooraf een kijkje te komen nemen! Laat u vooraf informeren, en inspireren. Laat het ons weten en wij nemen de tijd voor u om u alles te laten zien.

 

IMG_8276