Kamperen bij de boer Sneek

Vouwwagen

Van SNEEK naar MEER..

Op de camping staat een klassieke Conway Cambridge Vouwwagen al helemaal ingericht en opgezet voor u klaar. Geen gesleep of gesjouw met allerlei kampeerspullen en geen gedoe met het opzetten van een bungalowtent; dat hebben wij al voor u gedaan. Toch een ouderwets kampeergevoel maar geen gedoe vooraf. De vouwwagen heeft een leef oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met overal stahoogte. Aan de voorkant een voortent die volledig open kan wat zeker met mooi weer erg prettig is.

Gezellig koken in de voortent, dat kan! De keuken is ingericht met een 4-pits thermisch beveiligd gastoestel. In het keukenkastje staat al servies wat je nodig hebt om al het lekkers ook te nuttigen. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkastje, koffiezetapparaat en een waterkoker.

In de vouwwagen voor 4 personen zijn 2 slaapcabines aanwezig. Beide cabines zijn voorzien van tweepersoonsbed (twijfelaar). In de ruime voorcabine kun je heerlijk ontspannen. In de  vouwwagen is geen verwarming aanwezig. Maar dit is in het seizoen ook echt niet nodig. Ook zijn er geen sanitaire voorzieningen in de wagen en er is geen stromend water aanwezig. Standaard staat er een jerrycan om vers water te halen. Uiteraard kun je gebruik maken van het nette sanitair gebouw op de camping waar je (gratis) kan douchen. De vouwwagen heeft wel een chemisch toilet die je zelf af en toe moet legen bij gebruik.

Reserveer je vouwwagen

Misschien is dit ook iets voor je?

Menu