Sneek

Sneek is een bruisende watersportstad, maar Sneek is meer! De stad is rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten, heeft diverse musea, een gezellig en gevarieerd winkelcentrum en is rijk aan terrassen, cafés en restaurants. Sneek heeft het hele jaar door afwisselende evenementen.

 

Sneekweek

De Sneekweek is het jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek en de Gemeente Súdwest-Fryslân. Tijdens deze week zijn er elke dag zeilwedstrijden in verschillende categorieën op het Sneekermeer en bij het starteiland. Maar de Sneekweek is meer dan alleen een zeilevenement. Er worden heel veel verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd in Sneek zoals een vlootschouw, muziekfestivals, braderieën, een grote kermis en nog veel meer. In de stad, op het meer en zeker ook op onze camping is het dan altijd lekker druk en heel gezellig.

 

IMG_0879

Tijdens de Sneekweek is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Kom je op de bonnefooi is het risico groot dat er geen plekje meer is. De tarieven zijn ook iets anders dan in andere weken.

 

De 84-ste Sneekweek in 2019 is van vrijdag 2 t/m zondag 11 augustus

Wil je reserveren? Graag ontvangen we van alle gasten de volgende informatie:

  • Naam, adres, woonplaats en ,mobiele telefoonnummer
  • Ben je jonger dan 21, dan ook graag je geboorte datum vermelden
  • Totaal aantal gasten, soort kampeermiddel (tent, caravan, boot etc).
  • De dag van aankomst en vertrek

Voor groepen en speciale wensen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen: info@campingpasveer.nl

 

Let op: wij hanteren tijdens de Sneekweek een hoger tarief (zie tarieven).

 

kermis-in-Sneek-groot