Varen, trailerhelling en bootverhuur

haven en trailerhelling

De camping ligt aan een mooi vaarwater en u kunt uw eigen boot meebrengen naar de camping (wel altijd even reserveren en het aantal meters lengte van de boot aangeven).

Via een trailerhelling kunt u uw boot te water laten.

Vanaf de camping vaar je in 10 minuten naar het centrum van Sneek. In ongeveer 15 – 20 minuten ben je op het Sneekermeer. Maar je kunt ook  naar Scharnegoutum, Rien, Itens, Bozum, IJlst, Balk, Heeg, Gaastmeer of een van de vele andere pittoreske dorpen en steden in Friesland varen.

We verhuren ook enkele boten

fluisterstil varen in een elektrische sloep

HUUR EEN FLUISTERSTILLE SLOEP
Aan de kade van de camping liggen de SNK1 en SNK2 van Greenjoy.  Dit zijn 2 fluisterstille elektrische sloepen. Deze sloepen zijn uiteraard te huur om heerlijk te genieten op het water en geruisloos te varen. De sloepen  kun je online boeken via Greenjoy, maar je kunt ze via ons ook iets voordeliger boeken.   
De Prijzen zijn per uur of per hele dag
 Maandag tot en met vrijdag € 30.- per uur
Zaterdag en zondag € 35,- per uur
Reserveer bij de receptie van de camping en
maak gebruik van de aanbieding:
3 uren varen – 2 uur betalen
of
Hele dag (8 uren) voor € 120,-
Per boot maximaal 9 personen. 

Reserveer telefonisch of bij de receptie van de camping

Kanoverhuur

We verhuren enkele kleurrijke Bic Kano’s. Er zijn 2 éénpersoons kano’s en 1 twee persoonskano beschikbaar. Vanaf de camping peddel je makkelijk naar Sneek, maar ook als u de andere kant op vaart zie je de prachtige Friese dorpjes (Scharnegoutum, Rien, Itens) en ervaar je de lieflijke natuur rondom de Zwette.

Praamzeilen

Zeilen op een praam met Schipper

Een van de camping eigenaren, Jeljer Hoekstra, heeft enkele zomerseizoenen als maat mee op een Skûtsje in de IFKS race gezeild. Zelf zeilt hij graag op zijn boerenpraam, een moderne stalen platbodem, die is voorzien van een grootzeil en fok. Zijn praam ligt in de haven van Camping Pasveer. Op reservering is het mogelijk in groepen met hem te gaan zeilen op of rond het Sneekermeer. Bij mooi weer in het zomerseizoen organiseren we regelmatig een romantische avondcruise naar het Sneekermeer. Informeer naar de mogelijkheden als u met een groep zou willen zeilen. De schipper is altijd inclusief op deze boerenpraam.