2 safaritenten aan het water

Safaritenten

Van SNEEK naar MEER..

Op de camping staan 2 robuuste stoere safaritenten voor 6 personen. Ze zijn volledig ingericht en hebben een leef oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent. De safaritent kan aan de voorkant volledig open en dit is zeker met mooi weer erg prettig. Een mooie bijkomstigheid is het terras met luifel waardoor je met iets minder weer toch lekker buiten kunt zitten.

Gezellig buiten koken, dat kan! De keuken ingerichte safaritent voor 6 personen is mobiel en kan bij mooi weer heerlijk op het terras gezet worden. Zo kun je lekker binnen of buiten koken op een 4-pits thermisch beveiligd gastoestel. In het keukenkastje staat al servies wat je nodig hebt om al het lekkers ook te nuttigen. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker.

In de safaritent voor 6 personen zijn 2 slaapcabines aanwezig. Eén is voorzien van tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden. In de ruime voorcabine kun je heerlijk ontspannen. In de safaritenten is geen verwarming aanwezig. Maar dit is in het seizoen ook echt niet nodig. Ook zijn er geen sanitaire voorzieningen in de tent en er is geen stromend water aanwezig. Standaard staat er een jerrycan om vers water te halen. Uiteraard kun je gebruik maken van het nette sanitair gebouw op de camping waar je (gratis) kan douchen.

Reserveer je safaritent

LET OP: het laden van de reserveringsmodule kan ongeveer 10 seconden duren.
Excuses voor het ongemak.

Misschien is dit ook iets voor je?