Haven Sneek Camping Pasveer

Haven en trailerhelling

Van SNEEK naar MEER..

De camping ligt aan open vaarwater (elfstedenroute) midden in een mooi watersportgebied. Via een directe verbinding kun je naar het Sneekermeer varen of de Middelsee-vaarroute door het midden van Friesland nemen. In verband met bruggen en sluizen geldt een maximale doorvaarhoogte van 2.46 m en een breedte tot 4,5 meter).

Vanaf de camping vaart u in ongeveer 15 minuten naar het centrum van Sneek. In ongeveer 30 – 45 minuten ben je op het Sneekermeer. Maar je kunt ook  naar Scharnegoutum, Rien, Itens, Bozum, IJlst, Balk, Heeg, Gaastmeer of een van de vele andere pittoreske dorpen en steden in Friesland varen.

Er is een eigen aanleghaven met trailerhelling. De haven biedt plaats aan 18 boten. Een aantal plaatsen worden per seizoen verhuurd als vaste ligplaats, maar er is ook voldoende ruimte voor passanten. Overnachten kan op de boot (met uitzondering van de Sneekweek), maar kan natuurlijk ook in een tent naast de boot, of bijvoorbeeld in een trekkershut.

Wilt u een boot meenemen naar de camping? Reserveer dan een ligplaats voor de boot (kan ook online).  Bij een kampeerplaats aan het water kan uw boot bijna altijd voor uw camper/caravan/tent geplaatst worden. Gezien het beperkte aantal plaatsen dient u in het drukke watersportseizoen altijd te reserveren voor uw boot.

Zoekt u een ligplaats voor het hele seizoen (15 april – 15 oktober)? Neem dan contact op per mail of telefoon 0515 – 413 977

Er is een trailerhelling waar iedereen tegen een geringe vergoeding een boot te water kan laten. Het parkeren van de auto en trailer is ook altijd mogelijk.

Geen eigen boot? Misschien is huren iets voor u?