Verhuur elektrische sloepen

Van SNEEK naar MEER..

Aan de kade van de camping liggen de SNK1 en SNK2 van Greenjoy. Dit zijn 2 fluisterstille elektrische sloepen. Het varen in een elektrische boot is zeer stil; hoor het klotsen van het water tegen de boot en ruik de natuur want er zijn geen diesel of benzinedampen.

Op een volle accu kun je tot wel 12 uur achterelkaar varen. Vanuit de haven vaart u in ongeveer 15 minuten naar het centrum van Sneek. In ongeveer 45 minuten ben je op het Sneekermeer. Er zijn voldoende routes om te varen. Kies voor drukke en gezellige waterwegen of voor genieten via hele rustige pittoreske dorpjes in de natuur.

Er is geen vaarbewijs nodig in deze sloepen. Per sloep kunnen er 10 personen aan boord (let op in verband met Corona is dit tijdelijk maximaal 5 personen).

De sloepen zijn te huur per uur (minimum van 2 uren) of per hele dag (is 8 uur varen). Boek online via Greenjoy, of boek ze voordeliger via camping Pasveer.

Prijzen
Maandag – vrijdag: € 30,- per uur
Zaterdag – zondag:  € 35,- per uur

Boek je rechtstreeks via Camping Pasveer, dan mogen we u aanbieden:
Boek 2 uren en krijg het 3e uur gratis of vaar een hele dag (8 uren) voor € 120,- op ma t/m vrij, of voor € 140,- op za/zo.

Uiteraard hoeft u geen campinggast te zijn om gebruik te maken van deze aanbieding.

Wilt u via ons reserveren? Dat kan per mail of telefoon 0515 – 413 977 aan ons worden doorgeven. Wij maken deze boeking dan gereed (graag vermelden welke datum, hoeveel uren en het tijdstip van vertrek – ook uw mobiele nummer hebben we nodig om de boeking definitief te maken).