Verhuur Friese zeilpraam

Van SNEEK naar MEER..

Eén van de camping eigenaren, Jeljer Hoekstra, is een ervaren schipper en heeft enkele zomerseizoenen als maat mee op een Skûtsje in de IFKS race gezeild. Zelf zeilt hij graag op zijn boerenpraam, een moderne stalen platbodem. Zijn praam ligt in de haven van Camping Pasveer. Op reservering is het mogelijk in groepen (max 8 personen) met hem te gaan zeilen op of rond het Sneekermeer.

Vroeger gebruikten boeren een praam voor het transport van dieren, mest en stro. Nu gebruikt men de praam niet meer voor het werk, maar als vrijetijdsbesteding. Er zijn zeilende schepen van gemaakt. Het resultaat is een geweldig stoer zeilschip dat zeer geschikt is voor het zeilen op de Friese meren.

Bij mooi weer in het zomerseizoen organiseren we ook regelmatig een romantische avondcruise naar het Sneekermeer(ook wel rosé-cruise genoemd afhankelijk van de borrelarrangementen die mee gaan aan boord). Informeer naar de mogelijkheden als u met een groep zou willen zeilen. De schipper is altijd inclusief op deze boerenpraam.

Prijsindicatie
Dagtocht zeilpraam vanaf €80,- per persoon (inclusief picknick-lunch)

Avond arrangement Romantische Rosé Cruise  vanaf € 35,- per persoon (inclusief Rosé en borrelhapje)