Trekkershutten

Op onze camping staan 6 ruime, vrolijk gekleurde, trekkershutten. Elke trekkershut biedt plaats aan maximaal 4 personen. Ideaal als u bijvoorbeeld geen zin hebt om een tent op te zetten, of als u bij familie in de buurt op bezoek wilt, maar er niet wilt logeren..

 

Trekkerhut singel

De hutten zijn geschikt voor jong en oud, gezinnen en sportievelingen. Ideaal voor korte weekenden maar u kunt ook zeker langer blijven. De inrichting is modern maar basic. Rondom Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en in de Sneekweek verhuren we ze alleen per week of weekend. In de periode daarom heen kunt ook losse nachten reserveren.

 

Aanwezig in de hut:

  • 4 bedden met stevige matrassen (beddengoed meenemen of huren)
  • 4 kussens
  • Robuuste tafel met 4 stoelen
  • Tuinstoelen
  • Basic keukengerei (kopjes, theeglazen, thermoskan, koffiefilter, kurkentrekker, afwasteil, afvalbak, waterkoker, borden, bestek, kampeergerei, kookpannen)
  • Afsluitbaar schuurtje voor bagage, fietsen, buggy’s etc.

Wilt u koken in de trekkershut? Dat kan. Er is een elektrisch tweepits kookstel als extra optie beschikbaar.

 

IMG_6900

 

 

Bij aankomst op de camping kunt u vanaf 14.00 uur terecht in de trekkershut en bij vertrek moet u voor 12.00 uur de sleutel weer inleveren. U dient wel rekening te houden met een borg die vooraf contant betaald dient te worden en die u uiteraard bij correcte oplevering terug krijgt. Het moderne toiletgebouw van de camping staat naast de hutten en hier kunt u terecht voor stromend warm water, toilet en douches. Honden of andere huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de blokhutten.

 

Vooraf reserveren van de trekkershutten is noodzakelijk!

 

 

IMG_6887

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6891